Sastāvdaļas
- 300 g ceptas vistas gaļas
- 1 neliels sīpols
- 1 šķēle baltmaizes
- sāls pēc garšas
- malti balti pipari pēc garšas
- sauso garšvielu maisījums
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 ola
- 4 ēdamkarotes rīvmaizes
- tauki cepšanai
Pagatavošana
- Gaļu samaļ, pievieno sīki sagrieztu sīpolu, izmērcētu baltmaizi, sāli, garšvielas un samīca vijīgu masu.
- Ar mitram rokām veido iegarenas kroketes, apviļā miltos, apmērcē sakultā olā un panē rīvmaizē.
- Katliņā sakarsē tik daudz tauku, līdz kroketes varētu brīvi peldēt. Cep, kamēr kroketes kļuvušas zeltaini brūnas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!