Sastāvdaļas
- 400 g vistas gaļas bez kauliem
- 4 ēdamkarotes krējuma
- 50 g svaigas baltmaizes bez garoziņas
- 1 sīpols
- sāls
- malti melnie pipari
- rožu paprika
- 1 ola
- 100 g rīvētas baltmaizes
- 4 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
- Svaigajai baltmaizei uzlej 2 ēdamkarotes krējuma, pieliek sīki sagrieztu sīpolu, sāli, piparus un papriku.
- Samaisa un kopā ar gaļu divas reizes samaļ.
- Maltās gaļas masai pievieno olu, atlikušo krējumu un samīca vijīgu masu.
- Sarīvē nobriedušu baltmaizi. Ar mitrām rokām no gaļas veido nelielas kotletes un apviļā baltmaizē.
- Pannā izkausē sviestu, saliek kotletes un cep apmēram 12 - 12 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!