Sastāvdaļas
- 1 liela vistas fileja
- 150 g cieta siera
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 2 ēdamkarotes miltu
- hmeli-suneli garšvielas
- sāls
- pipari
- dilles
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež gabalos un izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Uzber sāli, piparus.
- Gatavo mērci panēšanai - olām pievieno majonēzi, sāli, garšvielas, sakapātas dilles, samaisa.
- Pievieno miltus, sakuļ pašķidru mīklu.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Panēšanas mērcē apviļā gaļas gabalu no vienas puses, ar apviļāto pusi uz leju, liek sakarsētā pannā.
- Uz gaļas liek nelielu siera kaudzīti, ar karoti uzlej panēšanas mērci, tā, lai siers būtu pilnībā zem mērces.
- Cep karbonādes no abām pusēm, kamēr gatavas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!