Sastāvdaļas
- 5 plāceņi vai pankūkas
- 250 g krēmsiera (istabas temperatūrā)
- 450-500 g vārītas vistas filejas
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma 15% tauku
- 300 g konservētu tomātu savā sulā
- 1-2 ķiploka daiviņas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- malti čili pipari pēc garšas
- 200 g cieta siera
- loki
- 70 g olīvu bez kauliņiem
Pagatavošana
- Vistas gaļu, lokus, ķiplokus, olīvas sīki sagriež.
- Konservētajiem tomātiem nolej šķidrumu, sagriež gabaliņos.
- Sieru sarīvē.
- Krēmsieru samaisa ar skābo krējumu, tomātiem, ķiplokiem - pievieno garšvielas.
- Krēmsiera masu sablenderē viendabīgā masā.
- Krēmsiera masā iemaisa olīvas, lokus, vistas gaļu - sadala 5 vienādās daļās.
- Katru plāceni vai pankūku noklāj ar krēmsiera masu, atstājot no malas 1-2 cm.
- Satin blīvus ruļļus, ietin pārtikas plēvē, liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
- Pirms pasniegšanas, noņem pārtikas plēvi, aplīdzina malas, sagriež porciju gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!