Sastāvdaļas
- 1 kg vistas gaļas
- 125 ml sojas mērces
- 4 ēdamkarotes ābolu etiķa
- 1 tējkarote maltu melno piparu
- 150 g brūnā cukura
- 2 tējkarotes kartupeļu cietes
- 4 ķiploka daiviņas
- 8-10 cm liels svaiga ingvera gabaliņš
Pagatavošana
- Mazā katliņā samaisa cukuru, sojas mērci, etiķi, piparus, kartupeļu cieti, kas izšķīdināta 50 ml auksta ūdens, sarīvētu ingveru un ķiplokiem.
- Maisot uzvāra, mērcei ir jāsabiezē.
- Veidni ietauko ar sviestu, liek tajā vistas gaļu.
- Gaļu pārlej ar mērci, cep 220°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Ik pēc 5-7 minūtēm gaļu apmaisa, lai tā savilktos ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!