Vistas gaļas šnicele

Vistas gaļas šnicele Foto: Vistas gaļas šnicele

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • sāls
  • 1 ola
  • 4 šķēles baltmaizes
  • 50 g sviesta
  • sautēti burkāni
  • zaļie zirnīši
  • šampinjonu mērce

Pagatavošana

  1. Vistas filejas (bez ādas) pārdala gareniski uz pusēm, izdauza, iemērc kopā ar sāli sakultā olā, apviļā baltmaizes gabaliņos, sakarsētā sviestā cep 8 minūtes.
  2. Vistas šniceles kārto cepešbļodā gar vienu pusi liek ceptus kartupeļus, gar otru - sautētus burkānus ar zaļajiem zirnīšiem.
  3. Pasniedz ar šampinjona mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes