Sastāvdaļas
- 400 g vārītas vistas gaļās
- 100 g kartupeļu
- 200 g marinētu gurķu
- 150 g konservētu zaļo zirnīšu
- 3 cieti vārītas olas
- 150 - 200 g majonēzes
- sāls
- pipari
- cukurs
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 1 tējkarote tomātu biezeņa
- zaļumi
Pagatavošana
- Vistas gaļu atdala no kauliem.
- Nomizotus gurķus, kartupeļus, gaļu un olas sagriež strēmelītēs.
- Majonēzei pievieno sāli, cukuru, piparus, citrona sulu un tomātu biezeni.
- Mērcē vispirms liek gurķus, gaļu, zaļos zirnīšus un olas, pēdējos pieliek kartupeļus,visu izcilā.
- Rota ar zirnīšiem, olu un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!