Vistas gaļas salāti ar žāvētām melnajām plūmēm un valriekstiem

Vistas gaļas salāti ar žāvētām melnajām plūmēm un valriekstiem Foto: Vistas gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 150 g žāvētu melno plūmju
  • 100 g valriekstu
  • 100 g cieta siera
  • majonēze
  • sāls pēc garšas
  • zaļumi rotāšanai
  • 5 olas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju izvāra, atdzesē
  2. Olas cieti izvāra, atdzesē.
  3. Olas notīra, atdala olu baltumus no dzeltenumiem - atsevišķi smalki sarīvē.
  4. Vistas gaļu sīki sagriež.
  5. Žāvētās melnās plūmes mērcē verdošā ūdenī, izmērcētas, sīki sagriež.
  6. Valriekstus sasmalcina.
  7. Cieto sieru rupji sarīvē.
  8. Salātus liek kārtās, katru kārtu noklājot ar majonēzi, uzberot sāli pēc garšas:
  9. Vistas gaļa, olu dzeltenumi, žāvētas melnās plūmes, siers, valrieksti, olu baltumi.
  10. Salātus liek ledusskapī, pasniedzot, rotā ar zaļumiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes