Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 150 g žāvētu melno plūmju
- 100 g valriekstu
- 100 g cieta siera
- majonēze
- sāls pēc garšas
- zaļumi rotāšanai
- 5 olas
Pagatavošana
- Vistas fileju izvāra, atdzesē
- Olas cieti izvāra, atdzesē.
- Olas notīra, atdala olu baltumus no dzeltenumiem - atsevišķi smalki sarīvē.
- Vistas gaļu sīki sagriež.
- Žāvētās melnās plūmes mērcē verdošā ūdenī, izmērcētas, sīki sagriež.
- Valriekstus sasmalcina.
- Cieto sieru rupji sarīvē.
- Salātus liek kārtās, katru kārtu noklājot ar majonēzi, uzberot sāli pēc garšas:
- Vistas gaļa, olu dzeltenumi, žāvētas melnās plūmes, siers, valrieksti, olu baltumi.
- Salātus liek ledusskapī, pasniedzot, rotā ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!