Sastāvdaļas
- 350 g vārītas vistas gaļas
- 2-3 tomāti
- 2-3 paprikas
- 2 gurķi
- 80 g rupjmaizes grauzdiņu
- 150 g cieta siera
- majonēze pēc garšas
- 1 ķiploka galviņa
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos, liek salātu traukā un mazliet piespiež.
- Tomātus sagriež gabaliņos, lieko šķidrumu nolej.
- Pusi ķiploka galviņas saspiež ķiploku spiedē.
- Ķiplokus samaisa ar tomātiem atsevišķā bļodā, pievienojot mazliet majonēzes.
- Ķiploku maisījumu liek virsū vistas gaļai.
- Paprikām izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos.
- Atlikušos ķiplokus saspiež ķiploku spiedē un samaisa ar papriku, majonēzi.
- Papriku maisījumu liek virsū tomātiem.
- Gurķus sagriež gabaliņos un liek virsū papriku maisījumam.
- Tad liek grauzdiņus, kurus pārklāj ar plānu majonēzes kārtiņu.
- Salātus pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru.
- Gatavus salātus liek ledusskapī uz 60 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!