Sastāvdaļas
- 100 g vistas filejas
- 100 g burkānu
- 100 g paprikas
- 1 daiviņa ķiploka
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 ēdamkarotes skāba krējuma
- šķipsniņa sāls
- timiāns
Pagatavošana
- Burkānus sagriež salmiņos, var sarīvēt uz rupjas rīves.
- Papriku sagriež plānās strēmelītes.
- Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
- Vistas fileju liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm 3 - 4 minūtes.
- Vistai jābūt pilnīgi gatavai un viegli apbrūnējušai - tā būs gardāk.
- Vistu sajauc ar dārzeņiem, pievieno saspiestu ķiploku.
- Visu sajauc ar skābu krējumu. Sāli un timiānu pievieno pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!