Sastāvdaļas
- 1 mazliet saziedējusi bagete
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- ķiploki
- 5 vistu krūtiņas
- 1 lapu salātu saišķis
- 100 g Parmas siera
- 8 ķirštomāti
Pagatavošana
- Bageti sagriež šķēlēs, garoziņas nogriež, baltmaizi sagriež gabaliņos.
- Baltmaizes gabaliņus liek sausā veidnē, cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes, kamēr kļūst zeltaini.
- Pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno sakapātus ķiplokus, tos pakarsē.
- Ķiploku-olīveļļā apcep baltmaizes grauzdiņus 2 minūtes.
- Vistu krūtiņas grilē.
- Traukā kārto sapluinītus lapu salātus, rupjās sloksnītēs sagrieztu grilētu vistas gaļu, baltmaizes grauzdiņus, ķirštomātus, uzlej pāri palikušo ķiploku-olīveļļu, uzkaisa rīvētu Parmas sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!