Sastāvdaļas
- 1 liels apelsīns
- 150 g vārītas vistas gaļas
- 1/2 glāzes valriekstu
- 1/2 glāzes kaltētu ķiršu vai dzērveņu
- 60 ml majonēzes vai jogurta bez piedevām
- rīvēts ciets siers
- sāls
- pipari
- lapu salāti
Pagatavošana
- Apelsīnu pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem mīkstumu un sagriež to gabaliņos.
- Vārīto vistas gaļu sagriež gabaliņos.
- Valriekstus sadrupina.
- Visu samaisa, pievieno kaltētos ķiršus vai dzērvenes - vēlreiz samaisa, pārlej ar majonēzi vai jogurtu.
- Salātus liek apelsīna miziņā, pasniedz ar lapu salātiem un mērci pēc Jūsu izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!