Vistas gaļas ruletes ar šķiņķi un zaļajām pupiņām

Vistas gaļas ruletes ar šķiņķi un zaļajām pupiņām Foto: Vistas gaļas ruletes ar šķiņķi un zaļajām pupiņām

Sastāvdaļas

  • vistas krūtiņa
  • 4 garas kūpināta šķiņķa strēmeles
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 100 g zaļo pākšu pupiņu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēdamkarote Balzamiko mērces
  • augu eļļa cepšanai
  • sāls, pipari, kaltēts majorāns

Pagatavošana

  1. Katru vistas krūtiņas pusi sagriež gareniski uz pusēm, sanāks 4 gabali, plaukstas lielumā.
  2. Katru gaļas gabalu viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, uzklāj Balzamiko mērci, uzber piparus, majorānu.
  3. Gaļas gabalus liek vienu uz otra, atstāj marinēties.
  4. Gatavo pildījumu - sīpolu, burkānu, ķiploku sagriež salmiņos. 
  5. Nelielā eļļas daudzumā cep sīpolu, burkānu, ķiploku, pupiņas, uz lielas uguns, pieber sāli.
  6. Uz katra vistas gaļas gabala liek pildījumu, satin blīvu ruleti. 
  7. Ruletes aptin ar šķiņķa strēmelītēm, liek veidnē, kas izklāta ar foliju.
  8. Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
  9. Ruletes pasniedz karstas, ar kartupeļu biezputru un brokoļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes