Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 200 g svaigu vai saldētu sēņu
- 4 ēdamkarotes cieta rīvēta siera
- 1 vidēja lieluma sīpols
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- 100 g sviesta
- 200 g skābā krējuma
- 5 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes sīki sakapātu diļļu
Pagatavošana
- Vistas filejas izdauza ar gaļas āmuriņu, sasāla un sapiparo.
- Sēnes un sīpolus sagriež mazos gabaliņos, apcep uz pannas, uzber mazliet sāli un piparus - atdzesē.
- Bļodā sajauc skābo krējumu, dilles, ķiplokus - mērce gatava.
- Uz vistas filejas gabaliem liek sēnes ar sīpoliem, pārkaisa ar rīvētu sieru, satin ruletes, aiztaisa ar koka iesmiņiem.
- Ruletes cep pannā, sakarsētā sviestā, no abām pusēm, kamēr rodas sarkanīga garoziņa.
- Apceptas ruletes liek dziļā katlā vai pannā, uzlej mērci un sautē uz lēnas uguns 15-20 minūtes.
- Ruletes pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!