Sastāvdaļas
Omletei:
- 3 olas
- 100 g cieta siera
- 100 g majonēzes
- 1 ēdamkarote mannā
Pildījumam:
- 300-350 g maltas vistas gaļas
- 2 lieli sīpoli
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Gatavo omleti - bļodā samaisa olas, majonēzi, rīvētu sieru, mannā - visu samaisa viendabīgā masā.
- Masu atstāj uzbriest.
- Gatavo pildījumu - sīpolus sakapā, cep augu eļļā, kamēr tie paliek caurspīdīgi.
- Ceptos sīpolus sablenderē.
- Malto gaļu samaisa ar sīpoliem, sāli, pipariem.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, ietauko to ar augu eļļu.
- Lej olu masu.
- Cep 180°C temperatūrā, kamēr mazliet apbrūnē.
- Gatavai omletei noņem cepamo papīru - izlīdzina pa visu virsmu maltās gaļas masu, satin ruleti.
- Ruleti ietin folijā.
- Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Gatavu ruleti mazliet atdzesē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!