Vistas gaļas rulete ar pētersīļiem un ķiplokiem

Vistas gaļas rulete ar pētersīļiem un ķiplokiem Foto: vk.com

Sastāvdaļas

● vistas kājiņas un vistas fileja
● pētersīļi
● ķiploki
● sāls, pipari

Pagatavošana

    1. Vistu kājiņām izņem kaulus, ietin pārtikas plēvē un viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
    2. Visu gaļu sasāla un sapiparo.
    3. Pētersīļus un ķiplokus sakapā.
    4. Vistas kājiņai uzliek vistas filejas gabalu, bagātīgi uzkaisa pētersīļus un ķiplokus.
    5. Ja vēlas, var pievienot dārzeņus vai sēnes.
    6. Gaļu satin ruletē, cieši ietin folijā un nostiprina ar pārtikas diegu.
    7. Ruletes liek tvaicējamā katlā, vai liek veidnē, krāsnī un gatavo 1 stundu.
    8. Gatavas ruletes atdzesē līdz istabas temperatūrai un liek ledusskapī uz nakti.
    9. Noņem diegu, foliju, ruleti sagriež šķēlēs un pasniedz kā auksto uzkodu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes