Sastāvdaļas
- vistas kājiņas un vistas fileja
- pētersīļi
- ķiploki
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Vistu kājiņām izņem kaulus, ietin pārtikas plēvē un viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Visu gaļu sasāla un sapiparo.
- Pētersīļus un ķiplokus sakapā.
- Vistas kājiņai uzliek vistas filejas gabalu, bagātīgi uzkaisa pētersīļus un ķiplokus.
- Ja vēlas, var pievienot dārzeņus vai sēnes.
- Gaļu satin ruletē, cieši ietin folijā un nostiprina ar pārtikas diegu.
- Ruletes liek tvaicējamā katlā, vai liek veidnē, krāsnī un gatavo 1 stundu.
- Gatavas ruletes atdzesē līdz istabas temperatūrai un liek ledusskapī uz nakti.
- Noņem diegu, foliju, ruleti sagriež šķēlēs un pasniedz kā auksto uzkodu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!