Sastāvdaļas
- 3 vistu kājiņas
- 200 g maltas vistas filejas
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- 20 g sinepju
- 100 g cieta siera
- 50 ml skābā krējuma
- augu eļļa
Pagatavošana
- Vistu kājām izņem kaulus, mīkstumu izkārto plāksnē, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Uzber sāli, piparus, virsū liek malto gaļu, kas samaisīta ar ceptu burkānu un sīpolu, kam piebērta sāls.
- Virsū uzkaisa rīvētu sieru.
- Visu satin ruletē, aptin ar pārtikas diegu, uzklāj sinepes, kas samaisītas ar skābo krējumu.
- Ruleti liek cepšanas maisiņā, cep 180°C temperatūrā, 2 stundas.
- Cepto ruleti atdzesē, noņem diegu, liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!