Vistas gaļas pīrāgs ar dārzeņiem havajiešu gaumē

Vistas gaļas pīrāgs ar dārzeņiem havajiešu gaumē Foto: Vistas gaļas pīrāgs ar dārzeņiem havajiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 800 g vistas maltās gaļas
  • 3-4 ķiploku daiviņas
  • 50 g auzu pārslu
  • 100 ml piena
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • 1 iepakojums saldēto dārzeņu havajiešu gaumē
  • 100-150 g cieta siera
  • majonēze, garšvielas

Pagatavošana

  1. Auzu pārslas pārlej ar pienu, atstāj uz 10-15 minūtēm.
  2. Maltajai gaļai pievieno - sāli, piparus, ķiplokus, izmērcētās auzu pārslas, 1 olu.
  3. Visu kārtīgi samaisa, liek uz 20 minūtēm ledusskapī.
  4. Veidni ieziež ar augu eļļu, liek maltās gaļas masu, izveido maliņas.
  5. Dārzeņu maisījumu havajiešu gaumē izber no iepakojuma, pieber sāli, garšvielas - samaisa.
  6. Gatavo masu pārliešanai - 1 olu samaisa ar 50 ml piena un skābo krējumu.
  7. Pievieno šķipsniņu sāli, cukuru, sakuļ ar putojamo slotiņu.
  8. Dārzeņu maisījumu liek virsū maltajai gaļai, uzlej olu masu.
  9. Pārkaisa ar rupji rīvētu sieru.
  10. Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
  11. Pīrāgu atdzesē veidnē, izveido majonēzes restīti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes