Sastāvdaļas
- 400 g maltas vistas gaļas
- 2 olu dzeltenumi
- 1 sīpols
- 100 g liesa cietā siera
- 1 tomāts
- 1-2 ēdamkarotes tomātu pastas
- zaļumi
- sāls, pipari, ķimenes pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sagriež gabaliņos un sautē ūdenī.
- Malto gaļu samaisa ar atdzisušiem, sautētiem sīpoliem, olu dzeltenumiem, sāli, garšvielām.
- Pusi siera sagriež sīkos gabaliņos, tomātu sagriež gredzenos.
- Sagriezto sieru pievieno maltās gaļas masai, visu samīca, liek veidnē.
- Virsmu noklāj ar tomātu pastu, izkārto tomātu gredzenus.
- Cep 230°C temperatūrā, 30 minūtes, tad izņem, pārkaisa ar sarīvētu atlikušo sieru, turpina cept 30 minūtes.
- Gatavu atdzesē, ja ir izdalījusies sula, to nolej.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!