Vistas gaļas „maize”

Vistas gaļas „maize” Foto: Vistas gaļas „maize”

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas vistas gaļas
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 sīpols
  • 100 g liesa cietā siera
  • 1 tomāts
  • 1-2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • zaļumi
  • sāls, pipari, ķimenes pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu sagriež gabaliņos un sautē ūdenī.
  2. Malto gaļu samaisa ar atdzisušiem, sautētiem sīpoliem, olu dzeltenumiem, sāli, garšvielām.
  3. Pusi siera sagriež sīkos gabaliņos, tomātu sagriež gredzenos.
  4. Sagriezto sieru pievieno maltās gaļas masai, visu samīca, liek veidnē.
  5. Virsmu noklāj ar tomātu pastu, izkārto tomātu gredzenus.
  6. Cep 230°C temperatūrā, 30 minūtes, tad izņem, pārkaisa ar sarīvētu atlikušo sieru, turpina cept 30 minūtes.
  7. Gatavu atdzesē, ja ir izdalījusies sula, to nolej.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes