Sastāvdaļas
- 2 kg vistas gaļas filejas
- 500 g balto sēņu
- 1 sīpols
- 3 olas
- 5 ķiploka daiviņas
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sīki sakapā.
- Vistas fileju nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos.
- Baltās sēnes kārtīgi nomazgā tekošā ūdenī un sagriež sīkos gabaliņos.
- Dziļā bļodā samaisa vistas gaļu ar sīpolu, sēnēm un ķiploku spiedē saspiestiem ķiplokiem.
- Pievieno olas, samaisa, pievieno garšvielas, vēlreiz visu samaisa.
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Ar mitrām rokām, no vistas gaļas maisījuma veido kotletes, kuras liek ietaukotā veidnē.
- Kotletes cep 20-30 minūtes, tad tās apgriež otrādi un turpina cept, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!