Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 12-14 ēdamkarotes rīsu
- paprika pēc garšas
- 1 ola
- dilles pēc garšas
- sāls, garšvielas pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Rīsus izvāra sālsūdenī, atdzesē.
- Vistas filejas sīki sagriež.
- Paprikas sakapā un samaisa ar atdzisušajiem rīsiem.
- Pievieno vistas gaļu, sakapātas dilles, olu, pieber sāli, piparus - samaisa viendabīgā masā.
- Pannā sakarsē augu eļļu, ar karoti liek gaļas masu, izlīdzina, cep uz vidējas uguns, aptuveni 8 minūtes, no vienas puses.
- Tad kotletes apgriež otrādi, uzliek pannai vāku, turpina cept 8 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!