Vistas gaļas kotletes ar āboliem

Vistas gaļas kotletes ar āboliem Foto: Vistas gaļas kotletes ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas vistas gaļas
  • 1 saldskābs ābols
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes mannas
  • 1 - 2 ēdamkarotes skāba krējuma
  • 2 tējkarotes graudu sinepes
  • rīvēts siers
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Notīra ābolu un sīpolu, sasmalcina un pievieno maltai gaļai.
  2. Pievieno mannu, sāli un piparus.
  3. Atstāj uz 1 - 2 stundām, lai manna uzbriest un paņemtu lieko šķidrumu.
  4. Veido kotletes, var likt kotlešu masu formiņās. Cep 200°C temperatūrā 30 - 35 minūtes.
  5. 15 minūtes pirms kotletes gatavas, tās pārlej mērcīti un pārkaisa ar rīvētu sieru.
  6. Mērcīti pārliešanai pagatavo, sajaucot krējumu, sinepes, sāli un piparus.
  7. Pasniedz ar kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes