Vistas gaļas „kleksīši”

Vistas gaļas „kleksīši” Foto: Vistas gaļas „kleksīši”

Sastāvdaļas

  • 3 vistu krūtiņas
  • 2-3 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ola
  • 2-3 ēdamkarotes miltu vai kartupeļu cietes
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • šķipsniņa karija

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos.
  2. Pievieno majonēzi, olu, miltus, sāli, piparus, saspiestas ķiploka daiviņas.
  3. Izveidosies mīkla, līdzīga plāceņu mīklai.
  4. Kleksīšus cep pannā, sakarsētā eļļā.
  5. Par "kleksīšiem" šo ēdienu sauc tādēļ, ka tas sanāk neregulāras formas.
  6. Ja vēlas, mīklai var pievienot sīki sakapātus zaļumus, sīpolu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes