Vistas gaļas karijs 20 minūtēs

Vistas gaļas karijs 20 minūtēs Foto: Vistas gaļas karijs 20 minūtēs

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 800 g vistas filejas
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • karijs
  • 100 ml saldā krējuma
  • rafinēta saulespuķu eļļa

Pagatavošana

  1. Pannu liek uz plīts, uzlej mazliet saulespuķu eļļas, uz mazas uguns.
  2. Sīpolus sagriež pusgredzenos, cep eļļā.
  3. Vistas gaļu vāra, vienlaicīgi sadalot gabalos, sagriež gareniski, tad šķēŗsām pāri šķiedrām.
  4. Gaļu pievieno ceptajiem sīpoliem.
  5. Kad gaļas gabaliņi kļūst balti, pieber sāli, piparus, pievieno 1 tējkaroti ar nelielu kaudzīti karija.
  6. Visu samaisa, 3 minūtes karsē.
  7. Pielej saldo krējumu, maisot to iztvaicē.
  8. Uzliek vāku, noņem no plīts, atstāj malā, vāku nenoņem!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes