Sastāvdaļas
- 1,1 kg vistu krūtiņu
- 1,5 glāzes rīvmaizes
- 1 ēdamkarote kaltēta bazilika
- 1 tējkarote sāls
- 1/2 tējkarotes maltu piparu
- 1 ola
- 1 tējkarote piena
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež šķēlītēs, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Bļodā samaisa rīvmaizi, baziliku, sāli un piparus.
- Atsevišķā bļodā sakuļ olu ar pienu.
- Katru vistas gaļas gabalu mērcē olu-piena maisījumā, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā pannā.
- Cep no abām pusēm, kamēr parādās kraukšķīga garoziņa.
- Gatavas vistas gaļas karbonādes liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
- Pasniedz karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!