Sastāvdaļas
- 1 vidēji liela vistas krūtiņa
- 6 vidēja lieluma kartupeļi
- 1 ola
- 1-2 ēdamkarotes miltu
- sāls, garšvielas pēc garšas
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež porciju gabalos, izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, garšvielas.
- Gatavo kartupeļu mīklu - kartupeļus nomizo, smalki sarīvē, nospiež izdalījušos sulu, pieber sāli, pievieno olu, miltus - samaisa.
- Katru vistas gaļas gabalu apviļā miltos, tad mērcē kartupeļu mīklā.
- Cep sakarsētā pannā, sakarsētā eļļā, uz lielas uguns, kamēr parādās zeltaina garoziņa no abām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!