Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 150 g siera
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes majonēzes
- 3 ēdamkarotes miltu
- dilles
- sāls, pipari pēc garšas
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež porciju gabaliņos. Gabaliņus izklapē, uzber sāli un piparus. Uz brīdi atstāj.
- Atsevišķā traukā sakuļ olas, pievieno majonēzi, miltus, zaļumus, sāli un piparus.
- Sieru sarīvē uz rīves.
- Uz katru izklapētās gaļas gabaliņa ar karoti liek olu masu, liek uz sakarsētas pannas ar olu masu uz leju.
- Pa virsu liek sieru. Pēc tam rūpīgi ar karoti atkal liek olu masu.
- Apcep no abām pusēm līdz gatavībai.
- Pasniedz ar jebkādām piedevām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!