Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 1 liels sīpols
- 1 paprika
- 1 burkāns
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 2 tējkarotes kečupa
- augu eļļa cepšanai
- malti pipari
- šašliku garšvielas
Pagatavošana
- Vistas fileju noskalo, sagriež nelielos gabaliņos.
- Sīpolu sagriež plānos pusgredzenos, liek sakarsētā pannā, uz nelielas uguns cep.
- Burkānu sarīvē, pievieno sīpoliem cepties.
- Plānos salmiņos sagriež papriku.
- Pievieno burkāniem un sīpoliem vistas filejas gabaliņus, samaisa, cep 5 minūtes, tad pievieno papriku.
- Bļodā samaisa tomātu pastu, kečupu, sāli, piparus.
- Kad vistas filejas gabaliņi kļuvuši mazliet zeltaini, pievieno tomātu pastas maisījumu.
- Pielej 2 glāzes auksta ūdens, pieber sāli, piparus, garšvielas, palielina uguni.
- Tiklīdz gulašs sāk vārīties, uguni samazina līdz minimumam un turpina sautēt,pannai uzliekot vāku, 15 minūtes.
- Dažas reizes noņem vāku un samaisa.
- Pagaršo, ja nepieciešams, pievieno sāli.
- Gatavu gulašu pasniedz ar kartupeļu biezeni vai makaroniem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!