Vistas gaļas gratēns

Vistas gaļas gratēns Foto: Vistas gaļas gratēns

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 250 g vistas filejas
  • 200-300 g siera
  • sēņu vai ķiploku mērce

Pagatavošana

    1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apcep pusgatavu, pieberot sāli un piparus.
    2. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
    3. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs, apsāla un samaisa.
    4. Trauciņos vai podiņos liek kārtās:

  • kartupeļu šķēlītes
  • vistas gaļa
  • sēņu vai ķiploku mērce
  • rīvēts siers

    5. Cep 175°C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes