Vistas gaļas bumbiņas siera-saldā krējuma mērcē

Vistas gaļas bumbiņas siera-saldā krējuma mērcē Foto: Vistas gaļas bumbiņas siera-saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 450-500 g vistas filejas
  • 2 nelieli sīpoli
  • 100 g siera
  • 200 ml saldā krējuma
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju mazliet izdauza, sagriež sīkos gabaliņos.
  2. Sīpolus sakapā, pievieno vistas gaļai, pievieno olu, pieber sāli, piparus - kārtīgi samaisa.
  3. Veidni ietauko ar daļu saldā krējuma.
  4. Vistas gaļas masu, liek veidnē, izmantojot ēdamkaroti, veidojot bumbiņas.
  5. Ja masa liekas pārāk slapja un neturas kopā, pievienojiet miltus.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes. 
  7. Gatavo mērci pārliešanai - sieru rupji sarīvē, pievieno saldo krējumu, sakapātus ķiplokus - samaisa.
  8. Pēc noteiktā laika veidni izņem, katru vistas gaļas bumbiņu pārlej ar mērci , turpina cept 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes