Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 200 g siera
- 1 ola
- 2 ķiploka daiviņas
- malti čili pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- augu eļļa ieziešanai
Pagatavošana
- Vistas fileju samaļ.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, pievieno sāli, maltus čili piparus.
- Visu samaisa ar malto gaļu, pievieno olu - samaisa.
- Sieru rupji sarīvē, pievieno masai, samaisa viendabīgā masā.
- Veidni ieziež ar augu eļļu, arī rokas mazliet ieziež ar augu eļļu.
- No masas veido valrieksta lieluma bumbiņas.
- Bumbiņas liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 10 minūtes.
- Pēc noteiktā laika ar lāpstiņu apgriež bumbiņas otrādi.
- Turpina cept 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!