Sastāvdaļas
- 1 l vistas gaļas buljona
- 225 g makaronu - bantītes
- 1 vārīta vistas krūtiņa
- 1 ķiploka daiviņa
- 1/2 glāzes rīvēta Parmas siera
- 1 sarkanā paprika
- 1 zaļā paprika
- 1 dzeltenā paprika
- 6 bazilika lapiņas
- 3 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
- Dzelteno, sarkano, zaļo papriku sagriež salmiņos.
- Makaronus izvāra vistas gaļas buljonā.
- Gatavo alfredo mērci - katlā uzkarsē sviestu un 1/2 tases vistas gaļas buljona, uz vidējas uguns.
- Karsē tik ilgi, kamēr sviests ir pilnībā izkusis.
- Pievieno sakapātu ķiploku, sāli, piparus, lēni pievieno Parmas sieru.
- Ik pa brīdim apmaisot, vāra uz vidējas uguns.
- Paprikas cep eļļā 6 minūtes.
- Pievieno vārīto vistas krūtiņu, pārlej ar alfredo mērci, karsē 5 minūtes.
- Makaronus liek šķīvī, virsū lej mērci ar gaļu un papriku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!