Sastāvdaļas
- 10 vistu kājiņas
- 1 ēdamkarote sāls
- 1 ēdamkarote cukura
- 250 ml ūdens
- 2-3 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
- Sāls un cukura maisījumu ber sausā, sakarsētā pannā, pastāvīgi maisot, karsē uz lielas uguns.
- Rezultātā, cukurs izkusīs un izveidosies brūna, karamelizējusies masa.
- Jāuzmanās, lai masu nepiededzinātu.
- Pielej 250 ml ūdens, maisot karsē uz vidējas uguns - kamēr cukurs un sāls izkūst.
- Vistu kājiņas ieziež ar rīvētiem ķiplokiem, liek veidnē, pārlej ar cukura-sāls masu.
- Cep 190-200°C temperatūrā, 1 stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!