Vistas gaļa citronu mērcē

Vistas gaļa citronu mērcē Foto: Vistas gaļa citronu mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 1/4 - 1/2 glāzes vistas buljona
  • 1/3 glāzes svaigi sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 ēdamkarote svaigi sasmalcināta timiāna
  • 1 ēdamkarote citronu miziņu
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 3 - 4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Zaļumus sajauc ar citrona miziņas skaidiņām, samaisa.
  2. Vistas fileju sagriež porciju gabaliņos un viegli apcep. Pievieno sāli un piparus.
  3. Gaļu liek traukā.
  4. Uz pannas lej buljonu un ļauj uzvārīties.
  5. Buljonam pievieno zaļumus ar citrona miziņu un samaisa.
  6. Pievieno vistu un vāra vēl 5 - 7 minūtes.
  7. Pasniedzot pārlej mērci ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes