Sastāvdaļas
- 1/2 purava
- 1 sarkanā paprika
- 250 g šampinjonu
- 600 g vistas filejas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes melno piparu graudiņi
- 200 ml saldā krējuma 20-22% tauku
- 1 tējkarote kartupeļu cietes
- 500 g rīsu
Pagatavošana
- Sagriež puravu un papriku.
- Sēnes noskalo un sagriež.
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, uzber sāli, piparus.
- Pannā sakarsē mazliet sviesta, cep vistas gaļu, papriku, puravu un šampinjonus, pieber sāli, piparus.
- Kad dārzeņi kļuvuši mīksti, pievieno melno piparu graudiņus, uzlej saldo krējumu, pagaršo.
- Pievieno kartupeļu cieti, maisa, ja nepieciešams, pielej ūdeni.
- Izvāra rīsus, liek tos šķīvī, virsū liek gaļu ar dārzeņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!