Sastāvdaļas
- 1 neliels svaigs ananāss
- 500 g konservētu tomātu savā sulā
- 800 g vistas gaļas
- sāls, pipari
- mazliet miltu
Pagatavošana
- Ananāsu notīra, sagriež nelielos gabaliņos.
- Vistas gaļu sagriež.
- Pannā sakarsē mazliet augu eļļas, liek gaļu, cep pusgatavu.
- Konservētos tomātus sasmalcina blenderī, pieber piparus un sāli, pievieno gaļai.
- Samaisa, pannai uzliek vāku, sautē uz nelielas uguns, 15-20 minūtes.
- Pievieno ananāsus, turpina sautēt 5 minūtes.
- Tomātu mērci mazliet iebiezina ar miltiem, palielina uguni, miltus pievieno pakāpeniski, ātri maisot.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!