Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas
- 1 ēdamkarote eļļas
- 1 mazs puravs
- 1 dzeltena un 1 zaļa paprika
- 1 mazs cukini
- 2 ķiploka daiviņas
- 400 g konservētu tomātu
- 1 tējkarote sāls
- 1/4 tējkarotes melno piparu
- 1 tējkarote bazilika
- 50 g ūdens
- 2 ēdamkarotes svaigas citrona sulas
Pagatavošana
- Vistas filejas sagriež mazās sloksnītēs.
- Katlā sakarsē eļļu.
- Vistas sloksnītes cep apmēram 5 minūtes.
- Noskalo puravu, paprikas un cukīni.
- Dārzeņus sagriež sloksnītēs.
- Dārzeņus pievieno gaļai un tirpina cept dažas minūtes.
- Pievieno sasmalcinātu ķiploku.
- Visam pievieno tomātus, sāli piparus, baziliku, ūdeni un citrona sulu.
- Uz lēnas uguns sautē apmēram 10 minūtes.
- Pasniedz ar baltmaizi vai graudu maizi, vai rīsiem un svaigiem dārzeņu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!