Vistas filejas un dārzeņu sautējums

Vistas filejas un dārzeņu sautējums Foto: Vistas filejas un dārzeņu sautējums

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 1 mazs puravs
  • 1 dzeltena un 1 zaļa paprika
  • 1 mazs cukini
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 400 g konservētu tomātu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1/4 tējkarotes melno piparu
  • 1 tējkarote bazilika
  • 50 g ūdens
  • 2 ēdamkarotes svaigas citrona sulas

Pagatavošana

  1. Vistas filejas sagriež mazās sloksnītēs.
  2. Katlā sakarsē eļļu.
  3. Vistas sloksnītes cep apmēram 5 minūtes.
  4. Noskalo puravu, paprikas un cukīni.
  5. Dārzeņus sagriež sloksnītēs.
  6. Dārzeņus pievieno gaļai un tirpina cept dažas minūtes.
  7. Pievieno sasmalcinātu ķiploku.
  8. Visam pievieno tomātus, sāli piparus, baziliku, ūdeni un citrona sulu.
  9. Uz lēnas uguns sautē apmēram 10 minūtes.
  10. Pasniedz ar baltmaizi vai graudu maizi, vai rīsiem un svaigiem dārzeņu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes