Sastāvdaļas
- sīpols
- vistas fileja (cepta vai gailēta)
- vārīts kartupelis
- valrieksti
- vārīts burkāns
- vārītas olas
- ciets siers
- granātābolu sēkliņas rotājumam
Pagatavošana
- Salātus kārto kārtām un katru kārtu pārklāj ar majonēzi.
- Pirmā kārta - sīpols, sagriezts kubiņos vai gredzenos, pirms tam apliets ar verdošu ūdeni, lai nav tik sīvs.
- Otrā kārta - kartupelis, sagriezts kubiņos.
- Trešā kārta - smalki sagriezta vistas fileja.
- Ceturtā kārta - smalki sarīvēti vai blenderī sasmalcināti valrieksti.
- Piektā kārta - burkāns, sagriezts kubiņos.
- Sestā kārta - uz rupjas rīves sarīvētas olas.
- Septītā kārta - sarīvēts siers.
- Salātus rotā ar granātābola sēkliņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!