Sastāvdaļas
- 1 vistas fileja
- 2 marinēti gurķi
- 1 sīpols
- 3 - 4 vārītas olas
- 2 vārīti burkāni
- 400 g konservētu zaļo zirnīšu
- 200 g žāvētu plūmju
- 300 g majonēzes
Pagatavošana
- Salātus kārto kārtām, un katru kārtu pārklāj ar majonēzi.
- Pirmā kārta, Vistas fileju smalki sagriež.
- Otrā kārta, gurķus sarīvē uz rupjas rīves, nedaudz nospiež lielo šķidrumu.
- Trešā kārta, sīpolu smalki sagriež.
- Ceturtā, olas sarīvē uz rupjas rīves.
- Piektā, burkānus sarīvē uz rupjas rīves.
- Sestā kārta, liek konservētus zaļos zirnīšus.
- Septītā, smalki sagriež žāvētās plūmes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!