Sastāvdaļas
- 200 g vistas filejas
- 200 g šampinjonu
- 1 bundža konservētas kukurūzas
- 150 g sīpolu
- 150 g burkānu
- 2 olas
- majonēze
- sāls, pipari pēc garšas
- saulespuķu eļļa
Pagatavošana
- Vistas fileju izvāra sālsūdenī gatavu, atdzesē.
- Sēnes noskalo un sagriež nelielos gabaliņos.
- Burkānus rupji sarīvē.
- Sīpolus sagriež gabaliņos.
- Saulespuķu eļļā cep sīpolus, kamēr tie paliek caurspīdīgi, pievieno burkānus un turpina cept.
- Pannā, ceptajiem sīpoliem un burkāniem pievieno sēnes un cep, kamēr gatavas.
- Cepšanas beigās pievieno sāli, piparus, atdzesē.
- Olas cieti izvāra, noņem čaumalu - olas un vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos.
- Kukurūzai nolej šķidrumu.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pārlej ar majonēzi, vēlreiz samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!