Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 daiviņas ķiploka
- 1 ēdamkarote cukura
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- melnie pipari, čili pipari un sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Koka iesmus iemērc ūdenī apmēram uz 30 minūtēm.
- Vistas fileju sagriež garās strēmelēs. Vistas gaļas strēmeles sprauž uz iesmiem zigzagā.
- Liek marinādē, kuru pagatavo no olīveļļas, cukura, sojas mērces, saspiesta ķiploka, sāls un pipariem.
- Apsedz trauku ar plēvi un liek ledusskapī marinēties uz 2 stundām.
- Pēc tam uzsilda cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai.
- Cep šašliku apmēram 20 minūtes, neaizmirstot iesmus apgriezt otrādi.
- Gatavs šašliks būs skaisti zeltainā krāsā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!