Vistas filejas gaļas šašliks

Vistas filejas gaļas šašliks Foto: Vistas filejas gaļas šašliks

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • melnie pipari, čili pipari un sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Koka iesmus iemērc ūdenī apmēram uz 30 minūtēm.
  2. Vistas fileju sagriež garās strēmelēs. Vistas gaļas strēmeles sprauž uz iesmiem zigzagā.
  3. Liek marinādē, kuru pagatavo no olīveļļas, cukura, sojas mērces, saspiesta ķiploka, sāls un pipariem.
  4. Apsedz trauku ar plēvi un liek ledusskapī marinēties uz 2 stundām.
  5. Pēc tam uzsilda cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai.
  6. Cep šašliku apmēram 20 minūtes, neaizmirstot iesmus apgriezt otrādi.
  7. Gatavs šašliks būs skaisti zeltainā krāsā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes