Vistas fileja saldā krējuma mērcē ar sieru

Vistas fileja saldā krējuma mērcē ar sieru Foto: Vistas fileja saldā krējuma mērcē ar sieru

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 1 tase trekna saldā krējuma
  • 1 tējkarote sinepju
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 4 timiāna zariņi
  • 100 g cieta siera
  • augu eļļa cepšanai
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Vistas fileju sagriež porciju gabalos, apsāla un sapiparo no visām pusēm.
  3. Sagatavotos vistas filejas gabalus cep sakarsētā pannā, augu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  4. Saldo krējumu lej bļodā, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, sinepes, timiāna lapiņas, mazliet sāls, piparu - visu kārtīgi samaisa.
  5. Sieru smalki sarīvē.
  6. Ceptos vistas filejas gabalus liek veidnē - pārlej ar saldā krējuma maisījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  7. Cep 20-25 minūtes, ilgāk nē, jo savādāk gaļa kļūs sausa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes