Vistas fileja salāti „Bērzi”

Vistas fileja salāti „Bērzi” Foto: Vistas fileja salāti „Bērzi”

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 300 g svaigu šampinjonu
  • 5 olas
  • 5-6 marinētu gurķu
  • majonēze
  • 50 g loku

Pagatavošana

  1. Šampinjonus cep ar lokiem, augu eļļā.
  2. Vistas fileju vāra sālsūdenī, olas cieti izvāra, gurķus sīki sagriež.
  3. Salātus liek kārtās:
  4. 1 kārta - ceptās sēnes ar lokiem
  5. 2 kārta - gabaliņos sagriezta vistas gaļa, uzklāj majonēzi, rupji uzrīvē olu baltumu
  6. 3 kārta - marinētie gurķi, uzklāj majonēzi
  7. 4 kārta - smalki sarīvē olu dzeltenumu
  8. Ar majonēzi uzzīmē bērzu stumbru, melnās svītriņas izveido no melnajām olīvām.
  9. Bērzu lapotni veido no lokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes