Vistas fileja olu-tomātu mērcē

Vistas fileja olu-tomātu mērcē Foto: Vistas fileja olu-tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 neliels sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ola
  • malta paprika, ingvers, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež porciju gabalos.
  2. Sīki sakapā sīpolu un ķiplokus.
  3. Bļodā liek gaļu, sīpolu, ķiplokus, tomātu pastu, olu, miltus, garšvielas.
  4. Kārtīgi samaisa, uzklāj pārtikas plēvi, liek ledusskapī uz dažām stundām.
  5. Dziļā pannā uzkarsē augu eļļu, cep gaļu pakāpeniski, 3-4 minūtes no katras puses.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes