Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 1/4 - 1/2 glāzes vistas buljona
- 1/3 glāzes svaigi sasmalcinātu pētersīļu
- 1 ēdamkarote svaigi sasmalcināta timiāna
- 1 ēdamkarote citronu miziņu
- 2 daiviņas ķiploka
- 3 - 4 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana
- Zaļumus sajauc ar citrona miziņas skaidiņām, samaisa.
- Vistas fileju sagriež porciju gabaliņos un viegli apcep. Pievieno sāli un piparus.
- Gaļu liek traukā.
- Uz pannas lej buljonu un ļauj uzvārīties.
- Buljonam pievieno zaļumus ar citrona miziņu un samaisa.
- Pievieno vistu un vāra vēl 5 - 7 minūtes.
- Pasniedzot pārlej mērci ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!