Sastāvdaļas
- 330 g vistas filejas
- 200 g zaļo pākšu pupiņu
- 150 g burkānu
- 100 g puravu
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 1/4 citrona sulas
- sāls, garšvielas, pipari pēc garšas
- 1/2 tējkarotes malta ingvera
- 100 g liesa saldā krējuma 10% tauku
- 20 g krēmsiera
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež salmiņos, aprasina ar citrona sulu, sojas mērci, pieber piparus, garšvielas, maltu ingveru, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
- Visu samaisa un atstāj marinēties.
- Burkānus sagriež salmiņos, puravus sagriež pusgredzenos, pieber sāli pēc garšas.
- Saldo krējumu samaisa ar krēmsieru, mazliet sakuļ ar putojamo slotiņu.
- Iemarinēto gaļu sautē sakarsētā pannā, uzliekot vāku, ik pa brīdim apmaisot - 4-5 minūtes.
- Pievieno zaļās pākšu pupiņas, uzliek atkal vāku, turpina sautēt 4-5 minūtes.
- Pievieno puravus, burkānus, pastāvīgi maisot sautē 8-10 minūtes, kamēr burkāni paliek mīksti.
- Pielej saldā krējuma maisījumu, samaisa, uzvāra, samazina uguni un turpina sautēt 3 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!