Sastāvdaļas
- 120 g vistas filejas
- 1 neliels citrons
- 1 tējkarote maltu čili piparu
- rafinēta olīveļļa
- makaroni Spageti
- 6 čeri tomāti
- 1 daiviņa ķiploka
- šķipsniņa sausa bazilika
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Vispirms pagatavo marinādi. No citrona izspiež sulu un sajauc to ar čili pipariem.
- Var likt svaigu piparu, tādā gadījumā izņem sēkliņas un piparu smalki sakapā.
- Pievieno 1 ēdamkaroti olīveļļas. Vistu liek marinādē un ievieto ledusskapī uz 20 minūtēm.
- Uz pannas uzkarsē nelielu daudzumu olīveļļas.
- Uz lielas uguns temperatūras apcep vistas fileju no abām pusēm.
- Uguni samazina uz vidēju karstumu, pannai uzliek vāku un turpina, līdz vistas fileja gatava.
- Izvāra Spageti makaronus. Sasmalcina ķiploku un sajauc ar čeri tomātu pusītēm.
- Katliņā uzkarsē nedaudz olīveļļas, liek tomātus ar ķiplokiem uz vidējas uguns uz pāris minūtēm.
- Makaroniem pievieno baziliku, labi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!