Vistas fileja ar šampinjoniem un dārzeņiem

Vistas fileja ar šampinjoniem un dārzeņiem Foto: Vistas fileja ar šampinjoniem un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 300 g jauktas maltās gaļas
  • 1/2 paprikas
  • 1/2 sīpola
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ola
  • 100 g rīvēta cieta siera
  • sakapāti zaļumi pēc garšas
  • garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež lielos gabalos, mazliet izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
  2. Maltajai gaļai pievieno gabaliņos sagrieztu papriku, sakapātu sīpolu, ķiplokus.
  3. Pieber sāli, piparus, pievieno olu - samaisa.
  4. Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
  5. Vistas filejas gabalus liek ietaukotā veidnē, virsū liek maltās gaļas maisījumu, apkārt saliek šampinjonu šķēlītes, vidu pārkaisa ar rīvētu sieru.
  6. Cep 200°C temperatūrā, 35 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes