Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas
- 300 g maltās gaļas
- 1/2 paprikas
- 1/2 sīpola
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ola
- 4 šampinjoni
- 100 g rīvēta cieta siera
- sakapāti zaļumi
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež vienādos, lielos gabalos, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
- Maltajai gaļai pievieno gabaliņos sagrieztu papriku, sakapātu sīpolu, ķiplokus, sāli, piparus, olu - visu samaisa.
- Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
- Sieru sarīvē.
- Vistas filejas gabalus liek veidnē, virsū liek malto gaļu ar papriku, aplī izkārto šampinjonu šķēlītes, vidū uzkaisa sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 35 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!