Sastāvdaļas
Čili biezenim:
- 1/2 tējkarotes čili pulvera
- 1/4 glāzes Indijas riekstu
- 1 glāze vistas buljona
Čili:
- 3 vistu kājiņu
- 1 sīpols
- 2 - 3 ķiploku daivīņu
- eļļa
- sāls pēc garšas
- vārīti rīsi vai griķi
- 1 tējkarote čili pulvera
- 1 kārba konservētu tomātu bez mizas
- 1/2 glāzes Indijas riekstu
- 1 tējkarote romiešu ķimeņu
- 1 glāze vārītu pupiņu
Pagatavošana
- Sablendē čili pulveri, Indijas riekstus un vistas buljonu.
- Ķiplokus un sīpolus sagriež.
- Uz pannas sakarsē eļļu, ieber sagrieztus sīpolus, ķiplokus, čili pulveri, sāli un ķimenes, maisot cep 3 - 4 minūtes, pieliek vistas kājiņās un no visām pusēm apcep.
- Pievieno konservētu tomātus (pēc garšas), sagatavo čili biezeni un sautē uz mazas uguns 45-50 minūtes.
- Vistas kājiņas atbrīvo no kauliem, sagriež gabaliņos un liek mērcē, pievieno pupiņas, Indijas riekstus, sāli un visu vēlreiz uzkarsē.
- Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai griķiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!